Kyllä sitä olikin jo unohtanut miten paljon työtä on pikkupennun opettamisessa on, pissalla onneksi käydään pääosin paperilla tai paperin vieressä, mutta hampaita pitää kokeilla joka paikkaan kuten Pecon häntään tai partaan, kenkiin, reppuihin, sähköjohtoihin, varpaisiin, kirjahyllyyn tai mattoihin. Hampaat on onneksi vielä niin pienet, ettei tuhoa ole vielä syntynyt, mutta jo nyt on huomattu, että poika ihan eri tason riiwiö kuin mitä Peco oli pienenä.

Leikit Pecon kanssa on aika hurjan näköisiä, mutta kun pikkuisen häntä heiluu koko ajan, niin kai se painiminen on sit kivaa. Eli Peco pukkaa pään sivulla pikkuisen kumoon ja pitää kuonoa Dazin niskassa hetken, joskus pitää vähän murista, sellaista leikkimismurinaa... ja sitten Dazz hyökkää uudestaan Pecoa kohti, tähtää partaan ja on jopa pari kertaa on saanut kiinnikin.Välillä Peco ottaa Dazia korvasta kiinni, mutta silloinkin pikkuisella heiluu häntä, joten kai se Peco ottaa sit hellästi kiinni korvasta... Aina näitten painimisten jälkeen pikkuinen on ihan kuolassa ;).

Eivät vielä nuku vierekkäin, mutta ehkä sekin joskus vielä toteutuu, ainakin sitten kun pikkuisesta kasvaa niin iso, että pääsee hyppäämään sohvalle. Eilen jo komensi Pecoa haukkumalla, kun Peco oli sohvalla ja pikkuinen ei sinne päässyt... Peco vain katsoi mua kysyen, että mikähän tuota nyt vaivaa. Lelut ja ruuat pikkuinen saa ottaa Pecolta vaikka suusta, mutta olen tähän vähän puuttunut. Pecon ruuat on erilaisia joten niitä en anna syödä... vetäisi varmaan koko annoksen jos en vahtisi, on meinaan melkoinen ahmatti... toki se liittyy tuohon ikäänkin. Leluja yritän jakaa vähän edes tasan, että Pecollekin jäisi jotain millä leikkiä.

Pihalla Dazz ei ole käynyt kuin sylissä, kun on niin kylmä ilma. Oli sylissä pihalla hetken aikaa ja kun tuli kylmä niin piti ruveta huutamaan niin lujaa kuin pystyi. Viikonloppuna käydään ehkä ulkona, jos sää tiedotuksen vain viisi pakkasastetta toteutuu, ajattelin ostaa pikkuiselle villapaidan, kun palelee lyhyellä (ihanan karkealla) turkillaan tosi helposti.

Laitoin pari uutta kuvaa pienestä tuonne Dazzler-sivulle...