Juu pitääpä taas kirjoitella, pysyy sitten tuo kerran kuussa perinne pystyssä. Eli nyt on käyty trimmissä, ja koira on ihana mokkanahka. Koko ajan pitäisi saada olla sylissä tai vähintäänkin pehmoisten ja lämpöisten peittojen päällä nukkumassa... tai sit hurjassa menossa lenkillä, tai riehua kumikanan kanssa.

Opinnäytetyössä on aihe, eikä paljon muuta sitten olekaan. Ruukin sandwich-panelseinän kestävyystarkastelu tuulikuormille... ihania nämä Rautaruukin opinnäytetyön aiheet. Niin en ole tainnut kirjoittaakaan tänne mitä opiskelen, eli valmistun toivon mukaan keväällä rakennusinsinööriksi (AMK) ja olin viime keväänä ja kesällä työharjoittelussa PPTH:lla/Rautaruukilla suunnittelemassa ks.kuorirakenteita, mistä siis tuo aihe on peräisin. Nyt vain ongelmana tuo lähtöaineisto... no kai tämä tästä.

On muuten todella inhottavaa kun lumi suli... ensinnäkin on niin pimeää, että ei voi mennä lenkille mun vakiopaikkaan, missä koiraa voi pitää irti, toki jos joku tulee vastaan otan koiran kiinni, mutta siellä on kuitenkin aika rauhallista... mutta kuitenkin, nyt ei ehdi sinne ennen pimeää, kun ei ole lunta. Ja sit koira on aina kauheen kurainen, kun koko ajan sataa vettä ja joka paikassa on hiekoitushiekkaa.

Pitääpä mennä rapsutteleemaan koiraa trimmikivellä, jos vaikka kehdattais Turkuun näyttelyyn tästä karvasta. Ja sinne ei voi mennä, jos annan pohjavillan rehottaa missään vaiheessa... on meinaan sen verran runsaasti tuota pohjavillaa ja vielä ruskeaa, muuten kauniin mustassa turkissa.